LANDELIJK HOTEL FINCA SALAMANCA - Accommodatie op het platteland - Tenerife

Landelijk hotel Finca Salamanca

Landelijk hotel in een natuurlijke omgeving in het zuiden van Tenerife.
LANDELIJK HOTEL FINCA SALAMANCA
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha
Dit hotel op een spectaculair landgoed van 50.000 vierkante meter in de gemeente Güímar ligt in een herenhuis dat met zorg werd gerestaureerd en tot een landelijk hotel is omgevormd zonder dat er iets van de architectuur of essentie verloren is gegaan. Finca Salamanca biedt 20 standaard tweepersoonskamers met telefoon, minibar, terras, satelliet-tv, safe en haardroger De originele en voortreffelijke decoratie is een geslaagde combinatie van smaak en comfort. Er zijn ook premium kamers, ruimer en met meer comfort, en junior suites met een ruime zithoek en terras met uitzicht op de kust en de tuinen van het landgoed.

Het meest exclusief zijn de suites, bedoeld voor de meest veeleisende gasten. Deze liggen geïsoleerd van de rest van de kamers, hebben een privé-parking en bieden maximale veiligheid en intimiteit. De premium suite heeft bovendien een eigen tuin met jacuzzi in de open lucht.

In de Noble-salon, die met een verfijnde smaak gedecoreerd is en waar de sfeer van eind 18e eeuw wordt opgeroepen, kun je genieten van verschillende ambiances; in de Rincón-salon beschikken de gasten over gratis wifi.

Het complex heeft een prachtig verwarmd zwembad met ligstoelen, parasols, handdoeken en een bar. Een ander aantrekkelijk punt is de botanische tuin aan het einde van het landgoed, waar je een uitgebreide selectie vindt van endemische planten van de Canarische eilanden.

Dit hotel staat echter vooral bekend om zijn keuken. Het restaurant, dat zich in een omgevormde oude tabaksdrogerij bevindt, werd in 1999 bekroond met de prijs Mejor Cocina de Hotel (beste hotelkeuken). De keuken onderscheidt zich door de verzorgde kwaliteit van de keuken, samen met bijzondere details in de decoratie en de voortreffelijke bediening.

Finca Salamanca is eveneens de perfecte plek voor allerlei evenementen. Van een zakelijke bijeenkomst tot een feest met 300 tafelgasten.
Diensten

Zwembad

Koloniale salon

Speelzaal

Botanische tuin

Feestzaal

Discotheek

Vergaderzaal

Overige diensten

wifi in de gemeenschappelijke ruimtes

cerrar
Hoe kom je in:

Landelijk hotel Finca Salamanca

In Google Maps openen
Contact

Landelijk hotel Finca Salamanca

Ctra. Güimar - El Puertito, Km. 2 38500 güimar

Tel.:: 0034 922 51 45 30

Fax.: 0034 922 51 40 61