PARADOR DE LAS CAÑADAS DEL TEIDE - Hotels - Tenerife

Parador de Las Cañadas del Teide

Hotel in een natuurlijke omgeving in het noorden van Tenerife
PARADOR DE TURISMO LAS CAÑADAS
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Op een idyllische plek als deze kun je je gemakkelijker op je werk concentreren. De Parador biedt alle nodige voorzieningen om met succes een zakelijke bijeenkomst of congres te houden. De Parador ligt in het indrukwekkende landschap dat gevormd wordt door de natuurlijke krater van Cañadas del Teide op meer dan 2.000 meter boven zeeniveau en op een uur rijden van elk van de twee luchthavens van het eiland.

De Parador is het enige gebouw in het park en is van binnen in zuivere Canarische stijl ingericht, zowel wat de gemeenschappelijke ruimtes als de kamers betreft.

En aangezien werk niet alles is, stellen we je voor om je in je vrije tijd te ontspannen in het verwarmde binnenzwembad of de omgeving te verkennen via de wandelpaden die het nationaal park van El Teide doorkruisen, om daarna te genieten van de gezelligheid van de Parador en uiteraard van de uitmuntende originele Canarische keuken. De meest karakteristieke gerechten zijn puchero (stoofpotje), konijn met salmorejo, papas arrugadas (aardappelen), mojosauzen en het visgerecht "viejas sancochadas".

Liefhebbers van astronomie kunnen profiteren van de prachtige hemel boven Las Cañadas en sterren kijken met de telescoop van de Parador.

Overige gegevens

Toegankelijkheid:
Establecimiento Practicableaangepast gebouw

​ ​

cerrar
Hoe kom je in:

Parador de Las Cañadas del Teide

In Google Maps openen
Contact

Parador de Las Cañadas del Teide

Parque Nacional del Teide 38300 la orotava

Tel.:: 0034 922 38 64 15

Fax.: 0034 922 38 23 52