GF VICTORIA 5* GL - Hotels - Tenerife

GF Victoria 5* GL

Hotel Victoria Suites
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

GF Victoria is een luxe 5-sterren hotel gelegen in Costa Adeje, ten zuiden van Tenerife. Haar sterke betrokkenheid bij het milieu komt tot uiting in het feit dat 90% van al haar energieverbruik wordt gedekt door hernieuwbare energiebronnen.

Het hotel beschikt over 242 suites die garant staan voor comfort en voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende gasten. De moderne infrastructuur is ontworpen voor het plezier van het gezin in alle veiligheid, naast een breed scala aan vrije tijd en activiteiten voor gasten van alle leeftijden.

Restaurants met verschillende thema's vervolledigen het gastronomische aanbod. Het heeft een solarium gewijd aan de gezondheidszorg en biedt een gedifferentieerde behandeling voor gasten, die worden geserveerd door deskundige voedingsdeskundigen en een menu gespecialiseerd in gezonde voeding, infusies en détox® shakes.

Het heeft een luxe Spa met exclusieve ruimtes voor volwassenen en anderen om gezinnen met kinderen te ontvangen en zelfs om te genieten met baby's die kunnen zwemmen. Dit centrum heeft ook een massagecabine met vier brancards, speciaal ontworpen om het hele gezin tegelijkertijd te verzorgen. Het wordt zo een unieke plek die diensten verleent en een ontspannende sfeer voor alle klanten.

Het heeft drie naar leeftijd verschillende badzones, waaronder een solarium met een zwembad dat uitsluitend voor volwassenen is bestemd. Het heeft een familiezwembad, een avonturengebied met boomhutten, een waterpark met glijbanen en een surfbad, altijd onder professionele begeleiding.

Op de bovenste verdieping kunnen klanten genieten van het enige glazen zwembad in Spanje hangend in de lucht en een restaurant-bar waar ze prachtige zonsondergangen kunnen bewonderen.

Het is de ideale plek om bruiloften te vieren en het gezin te herenigen. Het heeft een team van professionals gespecialiseerd in decoratie, catering, organisatie en alles wat te maken heeft met de planning van bruiloften.

Daarnaast is het een ideale locatie voor andere evenementen, hetzij op het penthouse terras met panoramisch uitzicht, op de begane grond solarium omgeven door fonteinen of in de grote en open conferentieruimte, met 848 vierkante meter en vier meter hoog.

cerrar
Hoe kom je in:

GF Victoria 5* GL

In Google Maps openen
Contact

GF Victoria 5* GL

Fernando López Arvelo, nº1 38660 adeje

Tel.:: 0034 922 98 71 77

Fax.: 0034 922 71 90 01

Multimediagalerij