Hotel Sol Costa Atlantis

Dit hotel in Puerto de la Cruz in het noorden van Tenerife ligt recht tegenover het strand en biedt een indrukwekkend uitzicht op de oceaan en de vulkaan El Teide. Het is de perfecte plek om van de stad en het strand te genieten, zowel voor zakenreizen als toerisme. De streek staat bekend vanwege het zachte klimaat dat hier heel het jaar door heerst.

Het ligt op 150 meter van het bekende Lago Martiánez, midden in het centrum van Puerto de la Cruz. Er zijn elegante en lichte kamers met alle gemakken: flatscreen satelliet-tv (nationale en internationale kanalen); airconditioning/verwarming; gratis wifi; safe (te huur) en complete badkamer.

Het hotel biedt een professionele service, een ruim en prachtig zwembad, een heerlijk aanbod aan dranken en gerechten met een lokaal accent, een ongelooflijk wellnesscentrum om te ontspannen en zalen voor wie werk en vrije tijd wil combineren. In de buurt vind je meerdere winkelstraten met cafés, winkels, boetieks en restaurants.

Hotel Sol Costa Atlantis is de ideale keuze om Tenerife te ontdekken.

Diensten

•Spectaculair wellnesscentrum op de 14e verdieping onder een glazen koepel die een indrukwekkend panoramisch uitzicht biedt.

•Nieuwe en ruime kamers met schitterend uitzicht op de zee en de Teide.

•Vergaderzalen met zicht op zee, de meest geavanceerde technologie en een capaciteit voor max. 500 personen.

•Indrukwekkende zonsondergangen en een spectaculaire avondschemering in een bevoorrecht klimaat.

•Elegante en lichte kamers, allemaal met een buitenterras met onovertroffen uitzicht op de oceaan en de Teide.

•Ontdek onze Xtra-kamers met een ruime selectie aan extra diensten

Adres
HOTEL SOL COSTA ATLANTIS
Avda. Venezuela, 15 38400 PUERTO DE LA CRUZ
Fax.: 0034 922 38 21 53