Hotel Atlantic Mirage Suites & SPA

Een uniek, innovatief hotel met een van de beste en modernste installaties ter plaatse. Oud en nieuw vloeien samen tot een origineel en modern hotel, dat op natuurlijke wijze opgaat in het landschap van Puerto de la Cruz.

De 172 junior suites beschikken alle over een kingsize bed, flatscreen-tv, telefoon, kluis (tegen vergoeding), gratis wifi, airconditioning, kitchenette (met kleine koelkast, magnetron en waterkoker), badkamer met douche en föhn, evenals een balkon met een indrukwekkend uitzicht over zee.

Tevens beschikt de accommodatie over zes Mirage-suites. Deze bevinden zich op de bovenste verdieping en bieden een aparte slaapkamer met kingsize bed, tv in de slaapkamer en de zitkamer, twee badkamers (één met douche en de andere met bad), een dubbel balkon met het beste zeezicht, gratis kluis, Nespresso-koffiezetapparaat, badjas en slippers.

Geniet met alle zintuigen van de gastronomie in deze gelegenheid, alles is tot in de puntjes verzorgd en er wordt grote aandacht besteed aan de kwaliteit van de ingrediënten, het gebruik van verse, plaatselijke producten en aan de presentatie van de gerechten, die is werkelijk uitmuntend. Atlantic Mirage verzorgt ontbijt en diner in het buffetrestaurant Mirage met mooi uitzicht over de Atlantische Oceaan, gourmetrestaurant The Cliff biedt een proeverij van gerechten van het hoogste niveau.