HOTEL VALLEMAR - Hotels - Tenerife

Hotel ValleMar

Hotel recht tegenover het strand in het noorden van Tenerife
HOTEL VALLEMAR
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Dit is een van de bekendste hotels van Puerto de la Cruz. Het hotel werd onlangs gerenoveerd en heeft een uitstekende ligging recht tegenover de zee en de strandboulevard, op korte afstand van het strand en de zwembaden van Lago Martiánez.

Vallemar heeft een zwembad en solarium op de bovenste verdieping vanwaar je een mooi panoramisch uitzicht hebt op Puerto de la Cruz en de oceaan. Op de tweede verdieping is er nog een solarium. In de tuin van het hotel heb je een jacuzzi in de open lucht die gratis is voor de gasten.

Het hoofdrestaurant biedt 's morgens en 's avonds buffet: een grote selectie aan gerechten en thematische diners. In de live cooking-zone vind je ecologische producten die rechtstreeks van het landgoed van het hotel komen. De kwaliteit ervan is gecertificeerd door de controleraad voor ecologische landbouw van de Canarische Eilanden (CRAE).

Naast het zwembad ligt Kontiki Lunch, waar je uit veel verschillende gerechten kunt kiezen of enkel een snack of koffie kunt gebruiken. Er is bovendien een bar die 's avonds open is en waar verschillende shows worden gehouden.

Dit hotel, waar huisdieren welkom zijn, ligt in een belangrijk winkelgebied op slechts vijf minuten wandelen van het bekende plein Plaza del Charco.

Diensten

Restaurant "La Finca" biedt 's morgens en 's avonds een mooi buffet.

In Terraza Kontiki Lunch kun je à la carte eten en op je gemak een tussendoortje gebruiken of koffie drinken aan het zwembad.

In "Café Jardín" kun je elke avond in een ontspannen sfeer genieten van live muziek en optredens.

Huisdieren van minder dan vijf kilo zijn toegestaan (onder bijbetaling).

cerrar
Hoe kom je in:

Hotel ValleMar

In Google Maps openen
Contact

Hotel ValleMar

AVDA. DE COLON, 4 38400 puerto de la cruz

Tel.:: 0034 922 38 48 00

Fax.: 0034 922 38 34 08