H10 TENERIFE PLAYA - Hotels - Tenerife

H10 Tenerife Playa

H10 Tenerife Playa
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Het H10 TENERIFE PLAYA hotel is gelegen in de gemeente Puerto de la Cruz, een van de belangrijkste vakantieoorden van Tenerife. Naast het heerlijke, eeuwigdurende lenteklimaat is er ook een infrastructuur van diensten met attracties en bezienswaardigheden die het hele vakantiespectrum van onze bezoekers bestrijken.

Het H10 TENERIFE PLAYA hotel ligt tegenover het prachtige zwembadcomplex Lago Martínez, een werk van de kunstenaar César Manrique, en de Avenida de Colón, een voetgangersstraat ideaal om te flaneren. De afwezigheid van verkeer in deze straat geeft het hotel zijn karakteristieke rust.

Diensten

- 324 kamers met uitzicht op zee of op de zwembaden van het hotel / kamers met privileges, junior suites en junior suite privilege kamers.

- 2 zwembaden, waarvan één verwarmd en gelegen aan een groot zonneterras waar u kunt zonnebaden terwijl u uitkijkt op een prachtige tuin met inheemse planten van dit prachtige Canarische eiland.

- Het hoofdrestaurant bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een prachtig uitzicht op het strand van Martínez en het gelijknamige meer. Met een gevarieerd buffet en thema-avonden gedurende de hele week, evenals live cooking / bars waar u kunt genieten van cocktails en drankjes.

- Verblijf: alleen ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive.

- Overdag en 's avonds entertainment, live muziek, professionele shows en diverse spelletjes.

- Conferentieruimte, Despacio Beauty Centre op de 10e verdieping met gratis fitnessruimte en solarium met spectaculair uitzicht; saunaservice, massages, Turks bad en jet douches.

cerrar
Hoe kom je in:

H10 Tenerife Playa

In Google Maps openen
Contact

H10 Tenerife Playa

Avda. Colón, 12 38400 puerto de la cruz

Tel.:: 0034 922 38 32 11

Fax.: 0034 922 38 37 91