SANDOS SAN BLAS ECO RESORT - Hotels - Tenerife

Sandos San Blas Eco Resort

Nature Resort direct aan het strand in het zuiden van Tenerife 
Hotel Eco Resort San Blas
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Het unieke karakter van Hotel Sandos San Blas Eco Resort, gelegen in het zuiden van Tenerife, ligt in de innovatieve combinatie van toeristische diensten en faciliteiten, typisch voor een 5-sterrenhotel, en de zeer nauwe band met het natuurlijke en culturele erfgoed van het prachtige landschap waar het zich bevindt, naast Golf del Sur, in de gemeente San Miguel de Abona. Het resultaat is een buitengewoon ecotoeristisch etablissement dat zijn gasten de mogelijkheid biedt om te genieten van een rustig verblijf aan de kust en de ontdekking van de vulkanische natuur van Tenerife in al haar pracht en praal.

Gebouwd en ingericht onder inspiratie van de vormen, kleuren en texturen van de omgeving (de landschapsinrichting is gedaan met inheemse plantensoorten uit de omgeving) is het hotel geïntegreerd in het landschap waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Met deze filosofie en het streven naar duurzaam toerisme was de aanleiding voor de oprichting van dit complex dat in december 2008 zijn deuren opende.

Het San Blas Milieurestaurant, een spectaculair landschap dat uniek is in de wereld en dat kan worden bezocht door middel van rondleidingen vol verrassingen, laat u de unieke natuurlijke en culturele waarden van het reservaat ontdekken. Het bezoek omvat drie scenario's: het interactieve museum, een begeleide route door de Barranco de San Blas en de Historical Experience Tunnel. Hier kan men op een aangename en vermakelijke manier genieten van de natuurlijke en culturele rijkdom van Tenerife, altijd van de wetenschappelijke nauwkeurigheid die het hele project sinds de start ervan heeft doordrongen.

Het comfortabele en elegante Sandos San Blas Eco Resort heeft 331 volledig ingerichte kamers, een buffetrestaurant, het gastronomisch restaurant La Proa, vier bars en de Magma showroom. Het omvat ook, naast andere originele voorstellen voor vrije tijd en ontspanning, een bevaarbaar meer, een klimmuur, een fitnessruimte, een sport- en vrijetijdszone met beachvolleybalveld, basketbal, handbal en paddle tennis, acht zwembaden (waarvan er twee het hele jaar door verwarmd zijn) en een Spa boetiek.

Voor golfliefhebbers ligt Sandos San Blas Eco Resort dicht bij de golfbanen Amarilla Golf (18 holes) en Golf del Sur (27 holes), waar hotelgasten speciale tarieven en transfers inbegrepen zijn.

En voor fietsliefhebbers of professionals heeft het hotel een bike friendly ruimte waar u uw fiets kunt opslaan, repareren, tunen en schoonmaken. Het buffet heeft menu's die nodig zijn voor de voeding van de sporters en de Spa, massages en specifieke behandelingen.

cerrar
Hoe kom je in:

Sandos San Blas Eco Resort

In Google Maps openen
Contact

Sandos San Blas Eco Resort

AVDA. GREÑAMORA URBANIZACION SAN BLAS. GOLF DEL SUR. 38639 san miguel

Tel.:: 0034 922 74 90 10

Fax.: 0034 922 74 94 58