Gran Hotel Bahía del Duque Resort

Product: Tenerife Select

Hotel Bahía del Duque in Costa Adeje, direct gelegen aan het strand van Duque, is gemodelleerd naar een traditionele 19e-eeuwse Canarische koloniale villa. Omgeven door meer dan 63.000 m2 tropische tuinen, bieden de exquise deluxe kamers, suites, Casas Ducales of privévilla's, zorgvuldig ingericht met unieke details en een combinatie van klassieke en hedendaagse stijlen, een unieke rust en ontspanning. Dit exclusieve etablissement biedt een uitzonderlijk gastronomisch aanbod in zijn negen restaurants, waarvan één, Nub, bekroond is met een Michelinster, en een ander, Kensei, gespecialiseerd is in de Japanse keuken. U kunt ook genieten van een 360° ervaring in het Bahía Wellness Retreat, een speciale oase van afzondering die lichaam, geest en ziel in evenwicht brengt.

Diensten

- 5 zwembaden: 2 zoutwaterzwembaden (1 verwarmd), 2 zoetwaterzwembaden (1 verwarmd) en 1 kinderbad.

- Directe toegang vanuit het hotel tot Playa del Duque en Playa del Duque Norte.

- 9 restaurants en 13 lounges.

- Bahia Wellness Retreat met thalassotherapie in de open lucht, holistische behandelingen, voedings- en dieetadvies, trainers, fysiotherapeuten en schoonheidscentrum.

- 23 zalen en 3000 m² voor vergaderingen en evenementen.

- Twee tennisbanen, twee paddlebanen, een squashbaan, een astronomisch observatorium, een joggingbaan, twee sportzalen, een botanische promenade, pitch & putt, 5 aangesloten golfbanen, een miniclub en een jeugdzaal. ​

Adres
GRAN HOTEL BAHIA DEL DUQUE RESORT
Avda. Bruselas, s/n. Costa Adeje 38660 ADEJE
Fax.: 0034 922 74 69 16