GRAN MELIA PALACIO DE ISORA - Hotels - Tenerife

Gran Melia Palacio de Isora

Hotel aan de zuidkust van Tenerife
Gran Melia Palacio de Isora
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Het hotel Gran Meliá Palacio de Isora ligt in de gemeente Guia de Isora in het zuiden van Tenerife. Het biedt een indrukwekkend uitzicht over de Atlantische Oceaan en de majestueuze Teide.

Het resort biedt gastronomie van hoge kwaliteit met internationale gerechten en haute cuisine: Italiaanse avantgardistische keuken, exotische Aziatische en Japanse menu's (inclusief showcooking van sushi) of de heerlijke mediterrane keuken met haar paella, vis en schaal- en schelpdieren.

Gezinnen kunnen rekenen op de RedLevel-ervaring, een exclusieve en gepersonaliseerde service voor klanten die zorg van een hoger niveau verwachten. Er is nu ook een nieuwe zone voor kinderen en ouders, inclusief een loungeruimte met Open Bar tussen 17.30 en 18.30.

Het resort biedt ruime en exclusieve voorzieningen, ideaal voor het houden van congressen (2.200 vierkante meter), en een elegante, uitgebreide ruimte voor tentoonstellingen. Alles om elk evenement of congres een speciaal karakter te geven.

Onder de 7.500 vierkante meter zwembaden valt meteen de Infinity Pool op, het grootste zoutwaterzwembad in een hotel in Europa.

Een ander aantrekkelijk punt is de prachtige zonsondergang met zicht op het eiland La Gomera vanaf het strand met vulkanisch zwart zand, dat overigens een perfect natuurlijk middel is om je spieren te ontspannen.

In de Spa by Clarins, met zicht op de oceaan, heb je zeven palmhutten waar je in de open lucht van behandelingen en massages kunt genieten: een subtiele alchemie, honderd procent manuele massages en een omgeving die je zintuigen in een diep welzijn dompelt.

Diensten

- 578 kamers

- Wellness by Clarins

- 7 restaurants en 8 bars

- 2.200 m2 voor vergaderingen en congressen.

cerrar
Hoe kom je in:

Gran Melia Palacio de Isora

In Google Maps openen
Contact

Gran Melia Palacio de Isora

AVDA. LOS OCEANOS, S/N - URB. LA JAQUITA 38686 guia de isora

Tel.:: 0034 922 86 90 00

Fax.: 0034 922 86 54 94