THE RITZ-CARLTON, ABAMA - Hotels - Tenerife

The Ritz-Carlton, Abama

Hotel direct aan het strand in het zuiden van Tenerife
Abama Gran Hotel Resort
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Het Ritz-Carlton, Abama is een resort waar de tijd stilstaat. Het is omgeven door natuurlijke schoonheid en eindeloze mogelijkheden.

Het resort is ontworpen om te profiteren van het unieke klimaat van Tenerife. Het biedt en een onvergetelijke ervaring voor gasten van alle leeftijden.

Het is de perfecte plaats voor ontspanning en plezier. Over land of over zee, het Resort is de ultieme gastheer voor actieve reizigers of gasten op zoek naar ontspanning en wellness. Dit alles met de warme service die hoort bij het DNA van het merk en de normen van The Ritz-Carlton.

Diensten

- Het heeft 459 luxueuze kamers en suites voor gezinnen, koppels en groepen.

- Bekroonde luxe spa geïnspireerd op de klassieke Romeinse badtradities, waar gasten worden meegenomen door een cyclus van op water gebaseerde behandelingen en ervaringen die zijn ontworpen om het metabolisme van het lichaam en het algehele welzijn te stimuleren.

- Er zijn 8 restaurants, waarvan twee met Michelin-sterren. Zij nodigen u uit voor een onvergetelijke gastronomische ervaring in harmonie met de spectaculaire omgeving.

- Evenementenlocaties. Het Ritz-Carlton, Abama heeft ruime ervaring in het organiseren van grote conferenties, bedrijfsgala's, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten.

- Het Ritz-Carlton, Abama is er trots op de thuisbasis te zijn van Europa's grootste Ritz Kids. Het programma is ontworpen voor kinderen van 4 tot 12 jaar en stimuleert een gevoel van avontuur door middel van verkenning, ontdekking en plezier.

- Het resort is GOLD gecertificeerd met het Cycling Friendly® keurmerk en beschikt over een exclusief Cycling Centre voor de stalling en het onderhoud van fietsen. ​

Overige gegevens

Toegankelijkheid:
Establecimiento Practicableaangepast gebouw

cerrar
Hoe kom je in:

The Ritz-Carlton, Abama

In Google Maps openen
Contact

The Ritz-Carlton, Abama

Calle María Zambrano, 2. Ctra. Gral. TF-47 Km. 9. 38687 guia de isora

Tel.:: 0034 922 12 60 00

Fax.: 0034 922 12 66 21