THE RITZ-CARLTON, ABAMA - Hotels - Tenerife

The Ritz-Carlton, Abama

Hotel direct aan het strand in het zuiden van Tenerife
Abama Gran Hotel Resort
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

The Ritz-Carlton, Abama ligt aan de pittoreske zuidoostelijke kust van Tenerife en vormt een magische burcht die een perfecte symbiose vormt tussen de architectuur en de natuurlijke omgeving. Het ligt op slechts 25 minuten van de luchthaven Tenerife Sur. Het complex is een oase van rust en beslotenheid waar zee, land en tropische plantengroei harmonieus vermengd worden met de architectonische elementen.

The Ritz-Carlton, Abama biedt haar gasten de meest verzorgde accommodatie op het eiland met 469 kamers in twee aparte zones: de Ciudadela in het hart van Abama met 321 kamers en het villa-gedeelte waar de exclusieve Tagor-villa's liggen die enkel aan volwassenen zijn voorbehouden.

De tien restaurants van het resort gaan van een lichte en eenvoudige keuken tot een gourmetkeuken van het hoogste niveau. Bovenaan staat hierbij restaurant M.B., ons emblematische restaurant met twee Michelin-sterren van de beroemde Baskische chef Martín Berasategui. Restaurant Kabuki heeft ook een Michelin-ster en is gespecialiseerd in een sublieme fusie van de traditionele Japanse gastronomie.

Het complex biedt zeven verwarmde zwembaden, een ervan enkel voor volwassenen, plus twee natuurbaden, een goudgeel zandstrand, een golfbaan ontworpen door Dave Thomas, de kinderclub "Ritz Kids", de tennisacademie Sánchez-Casal met zeven tennisbanen en vier padelbanen en een wellnesscentrum van 2.500 m2 met de gezondheidsproducten van Cinq Mondes.

Diensten
Golfbaan met 18 holes
Wellnesscentrum
Strand en beach club
7 zwembaden
10 restaurants
Overige gegevens

Toegankelijkheid:
Establecimiento Practicableaangepast gebouw

Overige diensten
cerrar
Hoe kom je in:

The Ritz-Carlton, Abama

In Google Maps openen
Contact

The Ritz-Carlton, Abama

Ctra. Gral. TF-47 Km. 9. 38687 guia de isora

Tel.:: 0034 922 126 000

Fax.: 0034 922 126 621