Baobab Suites

Complex te Costa Adeje

Baobab Suites *****, is een luxe hotel waar vrijheid, sereniteit en privacy gegarandeerd zijn. Het hotel bevindt zich in Costa Adeje, een droomlocatie tussen de bergen en de Atlantische Oceaan.

De 125 suites, variërend van één tot vier kamers, zijn ontworpen om gasten vrijheid te bieden. Alle suites hebben een groot terras. Meer dan de helft heeft een privézwembad, een buitenjacuzzi of een combinatie van beide. En sommige hebben zelfs een heerlijk zandstrand.

Het hotel biedt ook andere voorzieningen, zoals twee gemeenschappelijke zwembaden die het hele jaar door verwarmd zijn, vier eetgelegenheden en de Activate Sports Club met een fitnessruimte, het Ana Lozano pilatescentrum, vier padelbanen, personal trainers, fysiotherapie, yoga en het Nirama wellnesscentrum met ayurvedische behandelingen.

Diensten
  • 2 restaurants, 1 ontbijtbuffet en 1 loungebar (Fuel Restobar, Bite Buffet, Sucás Restaurant en BB Lounge Club).
  • Activate Sports Club (pilates, yoga, beachvolleybal, padel, een zandzone en verschillende outdoor trainingsruimtes).
  • Nirama centrum van Baobab Suites ***** (behandelingen gebaseerd op ayurveda, een traditionele en alternatieve geneeskunde afkomstig van het Indiase subcontinent).
  • Sapling Kids Club.
  • Baobab Cycling Friendly (een aangepaste ruimte voor fietsers, met een breed scala aan diensten voor fietsers die het eiland per fiets komen verkennen).
  • Baobab-catamaran.
Adres
BAOBAB SUITES
C/ ROQUES DEL SALMOR, 5 38679 ADEJE
Fax.: 0034 922 70 21 29