Appartementen Albatros

Appartementen in het zuiden van Tenerife 

Atlantic Holiday Village is een rustig complex in Callao Salvaje, op 50 meter van een kiezelstrand en slechts 20 minuten van Playa de las Américas. Het biedt maaltijdarrangementen, een zwembad op de rand van de oceaan en een opvallende tropische tuin.

Atlantic Holiday Village heeft oplossingen voor elk budget, en analyseert zelfs de voorstellen die de klanten doen met betrekking tot de officiële prijzen. Het complex bestaat uit twee vestigingen: het aparthotel Atlantic Holiday Hotel en Albatros ApartmentsAtlantic Holiday Hotel is een aparthotel van twee sterren aan de oceaan met gerenoveerde appartementen. Ze hebben allemaal een gemeubileerd terras, volledig uitgeruste keuken, satelliet-tv, handdoeken, lakens en schoonmaakdienst.
Albatros Apartments is een low cost appartementencomplex dat speciaal ontworpen is om tegemoet te komen aan de economische mogelijkheden van elke klant. Je kunt de appartementen huren als accommodatie met continentaal ontbijt (croissant en koffie) of met ontbijtbuffet in het hotel. Afgezien van de roomservice bieden ze dezelfde diensten als het Atlantic Holiday Hotel.